Helsingin Luotettavin Matkapuhelinhuolto - DrMobilefix

DrMobilefix on pitkän kokemuksen omaava matkapuhelimien, mobiililaitteiden sekä tablettien huolto- ja korjausliike. Olipa kyseessä puhelimen akun hyytyminen, etu- tai takalasin uusiminen, näyttöpaneelin vaihto uuteen, puhelimen kameran, kaiuttimen tai mikrofonin ongelmat tai toimimattoman latausportin korjaaminen tai vaihtaminen uuteen, niin hoidamme kaikki korjaukset ammattitaitoisesti. Käyttämämme osat ovat markkinoiden parhaimpia ja laadukkaita ja varastossamme on moniin eri puhelinmalleihin sopivia osia valmiina.

Sinun ei tarvitse varata aikaa tuodaksesi puhelimesi meille huoltoon. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä, Helsinginkatu 20. Voit tulla käymään liikkeeseemme ja korjaamme puhelimesi odottaessasi. Yleensä huoltoaika on noin 30 – 45 minuuttia, mutta pienet korjaukset, esimerkiksi akun vaihto, voivat onnistua nopeamminkin.

Olemme yksi Helsingin nopeimmin ja joustavammin toimivista matkapuhelinhuolloista. Jos et pääse itse tuomaan puhelinta paikan päälle, voit myös lähettää sen postitse. Lähetämme korjatun puhelimen sinulle takaisin, joten voit hyödyntää palveluamme missä päin Suomea ikinä oletkin.

Näet hinnastomme sivuiltamme ja hinnat on eritelty selkeästi eri puhelinmallien mukaan, joten saat heti tietää, paljonko korjaus ja huolto tulee maksamaan. Suosittuihin palveluihimme kuuluvat mm. iPhone näytön vaihto ja iPhone lasin vaihto. Korjaamme luonnollisesti muidenkin valmistajien puhelinmalleja. SamsungHuaweiOnePlus sekä Nokia puhelimet korjataan ja huolletaan meillä asiantuntevasti.

Hintamme ovat kaikilta osiltaan kilpailukykyisiä ja voit halutessasi hyödyntää saatavilla olevaa osamaksumahdollisuutta. Tarjoamme sinulle jopa 36 kuukautta maksuaikaa Klarna-maksupalvelun kautta. Olemme luotettava iPhone huolto Helsingissä ja palvelemme laajasti sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä. Tervetuloa liikkeeseemme! Laitamme puhelimesi kuntoon!