EnglishFinnishSwedish

Osoitteemme:

Helsinginkatu 20

00530 Helsinki

Asiakaspalvelu:

040 870 0087
040 870 0086

Olemme avoinna:

Ma - Pe: 10 - 18
La: 11 - 16, Su: Suljettu

Usein kysyttyä

Kauanko näytön vaihdossa menee?

Huollossa näytön vaihdossa aikaa kuluu noin 30 minuuttia tapauksesta hieman riippuen. Jos osia joudutaan joissain tapauksissa tilaamaan erikseen, niin silloin kannattaa tiedustella onko kyseistä varaosaa saatavilla liikkeessämme. Puhelimien näyttöjä meillä löytyy useimmiten suoraan hyllystä.

Tarvitseeko huoltoon varata aika?

Puhelinhuolto ilman ajanvarausta onnistuu meillä aina. Ohjelmisto-ongelmat ovat puhelimien haastavimmat työt ja siksi onkin suotavaa, että asiakas tulee liikkeeseemme ja voimme silloin arvioida tarkemmin korjauksen aikataulun ja kustannukset. Puhelimitse voi luonnollisesti myös sopia tarkan aikataulun huollolle.

Korvaako vakuutus puhelinkorjauksen?

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Pyrimme tekemään elämästäsi mahdollisimman vaivatonta. Siksi teemmekin vahinkoilmoituksen puolestasi liikkeessämme, eikä sinun tarvitse olla yhteydessä vakuutusyhtiöösi ennen huoltoa. 

Miksi korjausaika voi vaihdella?

Kaikkia puhelimen varaosia ei välttämättä ole hyllystämme suoraan saatavilla ja silloin luonnollisesti joudumme tilaamaan varaosia, joka vaikuttaa myös huollon kestoon ja saattaa siksi myös hieman pidentää huoltoaikaa. Tule liikkeeseemme käymään ja silloin selviää myös huoltoon varattavan ajan kesto.

Missä liikkeemme sijaitsee?

Liikkeemme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa osoitteessa: Helsinginkatu 20, 00530 Helsinki. Tervetuloa liikkeeseemme!

Saako rahoitusta tai laskun?

Sivustoltamme saa ostettua huollon esimerkiksi “Näytön vaihto” netin kautta. Maksun toteuttaa Klarna jolla on tarjolla  Osamaksu, kahdessa viikossa erääntyvä lasku tai maksa heti toiminto.

Call Now Button